تدامیچی یماموتو، فرستادهی ویژهی سازمان ملل متحد برای افغانستان، در آخرین روزهای کاری اش با افغانها خدا حافظی کرد
آقای یماموتو در اعلامیهای که از آدرس یونما نشر شده، برای افغانستان آرزوی صلح کرده است که به گفتهی او افغانها شدیدن شایسته آن هستند.
در این اعلامیه آمده است: “کابل را با یک آرزو ترک میکنم، آرزویی که با میلیونها افغان آن را شریک میسازم، بازگشت صلح به افغانستان. امیدوارم که سال ۲۰۲۰ سالی باشد که جنگ خاتمه یابد و افغانها با امید در انتظار جامعهی صلح آمیز و شگوفا باشند، چیزی که شدیدن شایستهی آن هستند.”
او گفته است با وجود این که دور کاری پنج سالهاش در افغانستان پایان یافت؛ هنوز هم چالشها باقی مانده است، اما باور دارد که افغانها میتوانند به این چالش ها فایق آیند.
یماموتو گفته است که سازمان ملل متحد پس از این نیز شانه به شانه با مردم افغانستان همراه خواهد بود. تدامیچی یماموتو پس از پنج سال کار در افغانستان، قرار است این کشور را ترک کند