دونالد ترمپ، رییس جمهور امریکا میگوید که در پی کشتن صدها هزار نفر در افغانستان که شماری زیادی از آنها بیگناه هستند نیست. آقای ترمپ افزوده است که گفتگوهای صلح جریان دارد و در تلاش است تا طولانی ترین جنگ را به پایان برساند و سربازان امریکایی را به خانه برگرداند.
رییس جمهور ترمپ، روز گذشته، در سخنرانی سالانهی خود در کانگرس این کشور با تاکید بر پایان جنگ در افغانستان و شرق میانه گفت که میخواهد به جنگ طولانی در افغانستان پایان دهد و افزود:«ما تلاش میکنیم که سرانجام طولانیترین جنگ امریکا را به پایان برسانیم و سربازان امریکایی را به خانه برگردانیم.»
آقای ترمپ در این سخنرانیاش تاکید کرد که در پی کشتن صدها هزار نفر در افغانستان که اکثر آنها بیگناه هستند نیست و گفتگوهای صلح جریان دارد.
رییس جمهور امریکا با اشاره به ماموریت نظامیهای امریکایی در افغانستان گفت، ماموریت این کشور این نیست که برای کشورهای دیگر به صفت ادارهی تنفیذ قانون کار کند.
او از شکست داعش و کشتهشدن ابوبکر البغدادی، رهبر پیشین داعش و قاسم سلیمانی، فرمانده قدس سپاه پاسداران ایران به عنوان دستآورد حکومتاش در امر مبارزه با افراطگرایی یاد کرد.