مسوولان مدیریت مبارزه با مواد مخدر فرماندهی امنیه ولایت بغلان اعلام کردهاند که ۴۰ تن از افراد مبتلا به مواد مخدر پس از دو ماه درمان، صحتیاب شده و به خانوادههایشان سپرده شدند.
به گفته این مسوولان، این افراد از سطح شهر پلخمری و دیگر مناطق جمعآوری شده بودند و پس از سپریکردن دوره درمانی در یک کمپ ویژه، بهبود یافتهاند.
مسوولان مدیریت مبارزه با مواد مخدر فرماندهی امنیه ولایت بغلان اعلام کردهاند که ۴۰ تن از افراد معتاد به مواد مخدر پس از سپریکردن دو ماه دوره درمان، صحتیاب شده و به خانوادههایشان سپرده شدند.
به گفته این مسوولان، این افراد از سطح شهر پلخمری، ولسوالیهای مرکزی بغلان و دیگر مناطق این ولایت جمعآوری شده بودند.
آنها افزودند که در حال حاضر چهار مرکز درمان معتادان در بغلان فعالیت دارد. همچنین تأکید کردند که پس از بازگشت امارت اسلامی به قدرت، روند جمعآوری افراد معتاد ادامه یافته و از آن زمان تاکنون بیش از ۳۹۰۰ تن از افراد معتاد از سطح این ولایت جمعآوری، درمان و به خانوادههایشان سپرده شدهاند.
قاری روحالله روحانی معاون مدیریت مبارزه با مواد مخدر فرناندهی امنیه بغلان میگوید:«از آغاز روند تداوی معتادان به مواد مخدر تا به حال سه هزارو نهصد بیمار تداوی شده به خانوادههایشان سپرده شدهاند و همچنان امروز چهل تن دیگر صحتمند شده به خانواههای شان تسلیم داده شد».
از سوی دیگر، شماری از افراد معتاد که به تازگی در بغلان صحتیاب شدهاند، از روند درمان و بازگشت به زندگی سالم ابراز خرسندی کردهاند.
آنان از امارت اسلامی میخواهند تا برایشان زمینه کار فراهم سازد، تا بتوانند از بازگشت دوباره به اعتیاد جلوگیری کنند و به زندگی سالم ادامه دهند.
این افراد تأکید دارند که بیکاری و مشکلات اقتصادی، یکی از دلایل اصلی رویآوردن آنان به مواد مخدر بوده و فراهمسازی شغل میتواند نقش مؤثری در ترک دائمی اعتیاد داشته باشد.
فهیمالله یکی از افراد صحتیاب شده میگوید:«من از دولت بابت زحمت کشیدن برای صحتیابیام تشکری میکنم وهمچنان از دولت میخواهم زمینه کار فراهم بسازد تا خود را مصروف ساخته از روی آوردن به اعتیاد جلوگیری شود».
حشمتالله فرد دیگری که صحتیاب شده گفت:«من زمان که آغشته به مواد مخدر بودم حتا خانوادهام به مرگ من راضی بودند، حالی که صحتمند شدم، از جوانان کشور خواهشمندم که خودشان را با چنین عمل زشت آغشته نسازند».
شریف، مردی ۳۷ ساله و باشنده ولایت کندز، که سالها معتاد به مواد مخدر بوده، پس از سپریکردن دوره درمان، اکنون صحتیاب شده و از بازگشت به زندگی سالم ابراز خرسندی میکند. وی میگوید که پس از مبتلا شدن به مواد مخدر، خانوادهاش او را ترک کرده و از خانه رانده شده بود. شریف میافزاید که اکنون که سلامتی خود را بازیافته، از دیگر افراد معتاد نیز میخواهد تا این عمل ناپسند را ترک کنند.
او همچنان از مسوولان امارت اسلامی تقاضا دارد تا برای افراد صحتیافته زمینه کار و زندگی سالم را فراهم کنند تا دوباره به دام اعتیاد گرفتار نشوند.
این در حالیاست با گذشت بیش از سه سال از بازگشت دوباره امارت اسلامی به قدرت، مسوولان مدیریت مبارزه با مواد مخدر فرماندهی امنیه بغلان اعلام کردند که تاکنون بیش از ۳۹۰۰ تن از افراد معتاد در این ولایت جمعآوری، درمان و به خانوادههایشان سپرده شدهاند.