شورای امنیت سازمان ملل متحد ماموریت گروه نظارت بر تحریمهای سازمان ملل متحد علیه امارت اسلامی را برای یک سال دیگر تمدید کرده است. بر بنیاد خبرنامه شورای امنیت، این گروه تحریمهایی را بر «افراد، گروهها و نهادهایی که با طالبان مرتبط هستند» تنظیم میکنند. بربنیاد خبرنامه؛ گروه نظارت بر تحریمها وظیفه دارند تا اطلاعاتی درباره عدم رعایت تحریمها که شامل مسدودکردن داراییها، ممنوعیت سفر و عرضه و یا انتقال اسلحه و تجهیزات میشود، گردآوری کنند.
امارت اسلامی اما میگوید که تصامیم شورای امنیت سازمان ملل یکجانبه و غیر منصفانه است و این تحریم ها همانند گذشته هیج نتیجهی را در پی نخواهد داشت.
شورای امنیت سازمان ملل متحد ماموریت گروه نظارت بر تحریم های سازمان ملل را در برابر امارت اسلامی برای یک سال دیگر تمدید کرده است.
بر بنیاد خبرنامهی شورای امنیت سازمان ملل، این گروه تحریم هایی را بر افراد، گروه ها و نهاد هایی که امارت اسلامی مرتبط هستند تنظیم می کنند.
اعلامیه شورای امنیت سازمان ملل متحد:
“این گروه تحریمهایی را بر «افراد، گروهها و نهادهایی که با طالبان مرتبط هستند» تنظیم میکنند. بربنیاد خبرنامه؛ گروه نظارت بر تحریمها وظیفه دارند تا اطلاعاتی درباره عدم رعایت تحریمها که شامل مسدودکردن داراییها، ممنوعیت سفر و عرضه و یا انتقال اسلحه و تجهیزات میشود، گردآوری کنند.”
دربخش دیگر این اعلامیه آمده است که در صورت عدم رعایت پیش نویش شورای امنیت از سوی امارت اسلام، اقدام های بعدی به پیشنهاد اعضای شورای امنیت سازمان ملل عملی خواهد شد.
اعلامیه شورای امنیت سازمان ملل متحد :
“در صورت عدم رعایت پیش نویس، اقدامهای بعدی به پیشنهاد اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد گرفته خواهد شد.”
ذبیح الله مجاهد سخنگوی امارت اسلامی اما میگوید که تصامیم شورای امنیت سازمان ملل یکجانبه و غیر منصفانه است و این تحریم ها همانند گذشته هیج نتیجهی را در پی نخواهد داشت.
آگاهان اما باورمند هستند که فشار و تحریم افغانستان از سوی سازمان ها و نهادی های بین المللی راه حل معقول نیست و شورای امنیت باید در این رابطه تجدید نظر کند.
این در حالیست که در بیشتر از دو سال امارت اسلامی پیوسته تاکید کرده است که افغانستان خواستار روابط نیک و حسنه با کشور ها و نهاد های بین المللی است؛ آنچه ظاهرآ از سوی کشور و نهاد های بین المللی نادیده گرفته شده است.