نمایندگان ویژه ۱۱ کشور، اتحادیه اروپا و سازمانهای بینالمللی در بیانیهای مشترک گفتهاند که ثبات بلندمدت افغانستان، به گفتوگوی ملی معتبر، فراگیر و رهبران پاسخگو نیاز دارد.
نمایندگان این کشورها، از پیامدهای منع آموزش دختران در انستیتوتهای طبی، ابراز نگرانی کردند و خواستار لغو فوری این اقدامها شدهاند.
نمایندگان گروه هفت به تهدید دوامدار هراسافگنی برضد امنیت و ثبات افغانستان اشاره کرده و برلزوم اقدامهای پیگیر امارت اسلامی برای مبارزه با تهدیدهای هراسافگنی تأکید کردند.
براساس بیانیه، نمایندگان از دبیرکل ملل متحد خواستهاند تا نماینده ویژه برای افغانستان تعیین کند تا روند میان کنشگران افغان و جامعه بینالمللی را برای دستیابی به صلح، پیگیری کند.
آنها همچنین بر ضرورت کار سازمانهای دولتی و غیردولتی بشردوستانه در افغانستان و لزوم ادامه کمک به افغانها، نیز تأکید کردند.
دراین نشست، نمایندگان ویژه کشورهای کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، جاپان، ناروی، کوریای جنوبی، سویس، ترکیه، بریتانیا، ایالات متحده و اتحادیه اروپا اشتراک کردهاند.
معاون یوناما، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل، نمایندگان بانک جهانی و سازمان همکاری اسلامی بهحیث ناظر دراین نشست، اشتراک کردند.